Naručite Eyelash Star
u narednih 20 minuta i iskoristite specijalnu akcijsku ponudu!
Naruči sada!

UPOZORENJE: Zbog povećane prodaje, dnevne narudžbe su ograničene. Danas, trenutno imamo ZALIHE proizvoda, i šaljemo ga u roku od 24 sata. Požurite, i naručite ODMAH!

Naučnici otkrili kako imati prirodno duge i guste trepavice bez maskare!
Zavodite poput holivudske zvezde
s raskošno gustim trepavicama – prirodno!
49% duže prirodne trepavice!
76% veći volumen trepavica!
Raskošno guste trepavice bez maskare!
Prvi rezultati već nakon 7 dana!
 • Do sada je 1.356 žena u Srbiji odabralo Eyelash Star! Pridružite im se i vi, imajte raskošne holivudske trepavice nakon samo 7 dana! Naručite odmah!
  Beograd,

  Otkrivena inovativna metoda za dobijanje gušćih, dužih i izraženijih prirodnih trepavica!

  Sjajne vesti za sve žene! Napokon je otkrivena prirodna metoda za povećanje trepavica – bez maskare i veštačkih trepavica. Reč je o posebnoj dermatološki i klinički dokazanoj formuli koju su naučnici godinama usavršavali. Formula sadrži kombinaciju esencijalnih amino-kiselina koje zajedno sa prirodnim uljima i vitaminima hrane vaše trepavice i podstiču njihov rast. Istovremeno sprečavaju njihovo opadanje. Prirodni sastojci formule ne izazivaju nikakve iritacije niti štetne efekte. A daju rezultate nakon samo 7 dana – produžavajući trepavice i do 49%!

  Formula koja je donela revoluciju u svet kozmetike dostupna je i vama zahvaljujući Eyelash Star serumu za trepavice. Ovaj serum je zahvaljujući svojoj dermatološki i klinički dokazanoj formuli za kratko vreme postao hit u svetu. A od danas je dostupan i u Srbiji.

  Dugo vremena Eyelash Star je bio dobro čuvana tajna holivudskog zavodljivog pogleda i rezervisan samo za holivudske dive. Nakon što je tajna procurila u javnost, svi veći svetski mediji su počeli da izveštavaju o neverovatnim dejstvima Eyelash Star seruma. Ovaj serum daje raskošno guste i duge trepavice bez upotrebe maskare! Eyelash Star je testiran na stvarnim ženama, klinički i dermatološki ispitan i preporučen od strane hiljada žena širom sveta.

  Zavodljiv holivudski pogled napokon je dostupan i vama!

  Šta ćete postići korišćenjem Eyelash Star seruma?

  Produžite trepavice do 49%!

  Napredak u dužini trepavica je vidljiv već nakon prve nedelje primene Eyelash Star seruma. A nakon 4 nedelje redovnog nanošenja prosečno postignuto produženje trepavice je 49%. Ključ efikasnosti je u testiranoj formuli koja hrani i vlaži trepavice, jačajući ih i ubrzavajući njihov rast.

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Povećajte volumen trepavica do 76%!

  Osim što utiče na dužinu trepavica, Eyelash Star utiče i na gustinu, odnosno volumen trepavica. Aktivni sastojci pospešuju mikrocirkulaciju čime se smanjuje opadanje trepavica. Na taj način broj vaših trepavica se povećava, pa samim tim i njihova gustina i volumen. I to čak i do 76%!

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Imajte gušće, duže i izraženije prirodne trepavice!

  Zavodljiv i raskošan holivudski pogled više nije nedostižan. Eyelash Star serum čini da vaše prirodne trepavice budu duže, gušće, tamnije i izraženije, kao što ste oduvek želeli. Ova kozmetička inovacija u roku od nekoliko nedelja dramatično poboljšava izgled prirodnih trepavica!

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Bez maskare i veštačkih trepavica!

  Više ne morate da nanosite slojeve i slojeve maskare, niti da uništavate trepavice lepljenjem veštačkih. Napokon postoji rešenje koje će vaše prirodne trepavice učiniti dužim, gušćim i izraženijim, kao da ste se tek našminkali. Zahvaljujući Eyelash Star-u, sada i vi možete da imate prirodno tamne, duže i gušće trepavice.

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Postignite rezultate nakon samo 7 dana!

  Sprovedena istraživanja su pokazala da su neke ispitanice doživele vidljive rezultate nakon prvih 7 dana primene Eyelash Star seruma. Redovnim nanošenjem seruma svako veče pre spavanja, već u prvoj nedelji dolazi do povećanja dužine i volumena trepavica. Nakon 4 nedelje će Eyelash Star dati raskošan volumen vašim trepavicama, sa produživanjem između 2,5 i 9 mm. Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Klinički i dermatološki odobreno!

  Formula koju Eyelash Star serum sadrži je klinički i dermatološki ispitana i odobrena! Zato ne postoji rizik od iritacija ili štetnih efekata. Sastojci ove formule su esencijalne amino-kiseline, biljna ulja, vitamini i hijaluronska kiselina. Svi sastojci su istraženi i dokazano sigurni, a pri tome i efikasni.

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!
  Sve ovo pokazuje da u svetu trenutno ne postoji prirodnije, efikasnije niti jednostavnije rešenje za povećanje dužine i volumena trepavica. Broj zadovoljnih korisnica svakodnevno raste, a kozmetički stručnjaci su oduševljeni Eyelash Star serumom. Jer on ne samo da deluje na povećanje dužine i volumena trepavica, već i sprečava njihovo lomljenje i opadanje.

  Koja je tajna raskošno gustih trepavica holivudskih zvezda?

  Holivudske zvezde oduvek su kupovale najskupocenije maskare i odlazile na ugradnju trepavica kako bi imale zavodljiv i raskošan pogled. Međutim, otkako je otkrivena nova formula za povećanje trepavica, sadržana u Eyelash Star serumu, ova formula postaje novi holivudski trend.

  Kozmetičari slavnih preporučuju ga svojim klijentima i svedoče da je to najprirodnije i najefikasnije rešenje za postizanje raskošnog volumena trepavica!

  Dugo je ova tajna čuvana i bila rezervisana samo za retke.
  Ali, nakon brojnih pozitivnih komentara u emisijama posvećenim lepoti, ova tajna je postala dostupna i široj javnosti.

  Fantastična holivudska tajna je razotkrivena...

  Duge i raskošne trepavice više nisu rezervisane samo za pogled holivudskih diva. Nakon otkrića ove klinički dokazane formule svi mogu imati duže, gušće i izraženije trepavice. Bez nanošenja debelih slojeva maskare ili lepljenja veštačkih trepavica. Najpoznatije pevačice, glumice i modeli zaklinju se kako su zahvaljujući ovoj inovativnoj formuli produžile i povećale volumen prirodnih trepavica. Napokon je ova formula dostupna u Srbiji – zahvaljujući Eyelash Star serumu!

  Šta je Eyelash Star i kome je namenjen?

  Eyelash Star je namenjen svima onima koji žele da imaju gušće, duže i izraženije prirodne trepavice. Aktivni sastojci seruma hrane i vlaže trepavice, poboljšavajući mirkocirkulaciju. To utiče na brži i gušći rast trepavica, i smanjeno opadanje i lomljenje vaših prirodnih trepavica. Serum je klinički i dermatološki testiran i odobren, i ne izaziva nikakve štetne efekte, niti iritacije očiju.

  Eyelash Star je namenjen svima onima koji žele:
  Eyelash Star je namenjen ženama koje žele prirodno gušće, duže i tamnije trepavice – bez maskare. S obzirom na to da je klinički i dermatološki testiran i odobren, serum je pogodan za sve, jer ne izaziva iritacije očiju, niti štetne efekte.

  Gušće, duže i tamnije prirodne trepavice – nakon 7 dana!

  Redovnom upotrebom, svako veče pre spavanja tokom 4 nedelje, postići ćete dramatične rezultate. Serum nanosite na gornji kapak nakon što uklonite šminku. Dok spavate, aktivni sastojci će se apsorbovati u koren trepavica, ubrzavajući njihov rast i sprečavajući opadanje.

  Kako su svi sastojci seruma klinički testirani i dermatološki odobreni, ne postoji rizik od iritacija niti štetnih efekata. Uz to, formula seruma obogaćena je i vitaminima koji štite područje oko očiju i čine da trepavice izgledaju zdravije i sjajnije.

  Trepavice gušće, tamnije i duže između 3 do 9 mm – bez potrebe za maskarom.
  49% duže i 76% gušće trepavice
  Klinički i dermatološki testirano
  Rezultati
  nakon
  7 dana

  Kako Eyelash Star utiče na rast trepavica?

  Trepavice, kao i sve ostale dlake na telu, stalno ponovo rastu i opadaju.
  Tokom ovog procesa, trepavice prolaze kroz 3 stadijuma:

  1. Anagen – stadijum rasta. Ovaj stadijum traje 30 do 45 dana, a trepavice koje su u ovom stadijumu rastu i obnavljaju se.

  2. Katagen – stadijum uništavanja. Stadijum traje 2 do 3 nedelje, a tokom njega trepavice prestaju da rastu, ali još uvek ne opadaju.

  3. Telogen – stadijum odmora. Stadijum telogena može da traje više od 100 dana. Neposredno pre ponovnog ulaska u stadijum anagena trepavice opadaju.

  U normalnim uslovima je potrebno oko 30 do 45 dana da trepavice narastu, a nakon 100 dana počnu opet da opadaju – pre nego što nove izrastu. Zbog preranog opadanja vaše trepavice nikada ne narastu do optimalne dužine i gustine, jer se u stadijumu rasta istovremeno nalazi tek oko 40% gornjih i 15% donjih trepavica. Dokazana formula Eyelash Star seruma pomoći će da vaše trepavice prirodno rastu brže i sprečiće njihovo prevremeno opadanje. Na taj način vaše trepavice će rasti duže, gušće i biće izraženije! A rezultati će biti vidljivi i primetni već nakon prvih 7 dana upotrebe seruma.

  Kako se Eyelash Star koristi?

  Eyelash Star je idealno rešenje za prirodno duge, guste i tamne trepavice. Serum je jednostavan za upotrebu, daje brze rezultate i klinički i dermatološki je testiran i odobren. Ne izaziva nikakve štetne efekte, niti iritacije očiju.

  Više vam nije potrebna maskara da biste imali raskošno izražene trepavice i zavodljiv pogled!

  1.

  Imate svetle, retke i gotovo nevidljive trepavice? Morate da nanosite maskaru kad god izlazite iz kuće, a u posebnim prilikama oči naglašavate veštačkim trepavicama? Ne morate više!

  2.

  Sada je tu rešenje koje će vaše prirodne trepavice učiniti dužim, gušćim i izraženijim – Eyelash Star serum. Pre spavanja uklonite šminku s lica i nanesite ravnomernu količinu seruma na koren trepavica. Držite oči zatvorene 2 minuta, kako bi se serum u potpunosti apsorbovao. Ostavite serum da deluje tokom cele noći.

  3.

  Zahvaljujući dokazano efikasnoj kombinaciji prirodnih sastojaka ovaj serum deluje tako što produžuje vaše trepavice, dajući im volumen. Unutar 4 nedelje primetićete rezultate – i do 49% duže trepavice, sa povećanjem volumena do 76%.

  Savet: Ukoliko nosite sočiva, skinite ih prilikom nanošenja Eyelash Star seruma i vratite ih tek 15-ak minuta nakon nanošenja seruma, kako ga ne biste razmazali.

  Preporučeno od strane stručnjaka širom sveta

  „Idealno rešenje za prirodno i efikasno povećanje prirodnih trepavica“

  Ejmi Smit, dermatolog, Los Anđeles

  „Kao i svaka žena, volim da vidim lepe i duge trepavice, ali oči su jedan od najosetljivijih organa ljudskog tela pa zato treba biti jako pažljiv kada su one u pitanju. Danas postoji mnogo preparata koji garantuju povećanje prirodnih trepavica, ali koliko su oni bezbedni? S druge strane, Eyelash Star je dokazano bezbedan proizvod koji podstiče rast trepavica i daje im volumen. Ne postoji rizik od iritacije očiju, izazivanja alergijske reakcije niti nekih drugih štetnih efekata. S obzirom na to da je testiran, odobren i potvrđen od strane stručnjaka, svakako preporučujem Eyelash Star svim ženama koje traže rešenje za povećanje prirodnih trepavica.“

  Tajna zanosnog pogleda Nikol Šerzinger!

  Veštačke trepavice su dugo godina u Holivudu bile deo obaveznog dnevnog make up-a. Međutim, koliko god kvalitetan bio lepak koji se koristio za veštačke trepavice, svakodnevna upotreba je uništavala prirodne trepavice. Zato su holivudske dive potražile sigurnije rešenje koje će im dati raskošan pogled, bez uništavanja prirodnih trepavica!

  Rešenje su pronašle u inovativnoj formuli odobrenoj od strane dermatologa! Tako je ova formula postala novi trend u Holivudu. Brojne pevačice, glumice, voditeljke i modeli su produžile prirodne trepavice i dale im volumen.

  Tako je i Nikol Šerzinger produžila trepavice! Kako mediji sada opisuju, njene duge trepavice „kada zatrepće, imaju efekat hlađenja, poput ventilatora“.

  Zavodljiv holivudski pogled i raskošno guste prirodne trepavice od sada - zahvaljujući Eyelash Star serumu !

  *Osoba ni na koji način ne učestvuje u promociji proizvoda.

  Anabela Atijas

  Nekadašnja lepša polovina poznatog dua Funky G, Anabela, danas ima uspešnu solo karijeru. Hitovi s njenog prvog solo albuma „Igra sudbine“ ostavili su trag na muzičkom nebu.

  "Oduvek sam želela da imam duge i guste trepavice. Nažalost, nisam se rodila sa tim, ali onda sam pronašla ovaj fantastični proizvod. Upoznajte zvezdu – Eyelash Star. Osetite i sami moć ovog preparata. Zvezda među proizvodima za savršene trepavice može biti i vama dostupna."

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Ana Stanić

  Ana Stanić je beogradska pevačica, kantautor i filmski producent. Važi za jednu od najbolje stilizovanih dama javne scene. Dobitnik je mnogih muzičkih priznanja.

  "Zdravo svima! U ruci držim sjajan proizvod - Eyelash Star. Zahvaljujući njemu su se moje trepavice, posle samo 10 dana nanošenja svako veče pred spavanje, progustile i produžile. Kao plavuša koja ne voli da se danju šminka, oduvek su mi duge i lepe trepavice bile predmet želje, a nisam mogla da ih imam. S druge strane, nisam bila pristalica hemijskih tretmana za trepavice, tako da kada se pojavio Eyelash Star, koji je potpuno prirodan preparat bez štetnih sastojaka, jasno je da sam bila oduševljena. Preporučila bih ga svim ženama i svim devojkama koje žele da imaju izražajnije i lepše oči, uz malo truda i sa potpuno prirodnim preparatom."

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Romana Panić

  Romana Panić, popularna pop pevačica, do sada je izdala četiri albuma i ostvarivala zapažene rezultate na brojnim muzičkim takmičenjima.

  "Ćao! Ja sam Romana Panić i s obzirom na to da se bavim javnim poslom, svakodnevno sam izložena šminkanju i tretiranju mojih trepavica. Međutim, pronašla sam rješenje koje mi, prije svega, nudi da moje trepavice ostanu zdrave i u punoj formi i da na sceni uvijek imam zavodljiv pogled. To mi omogućava Eyelash Star. Predlažem svim djevojkama i ženama koje žele da izgledaju uredno, lijepo, zavodljivo, da koriste ovaj proizvod koji daje vašim trepavicama sjaj, volumen i dužinu – Eyelash Star."

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Šta možete očekivati od Eyelash Star seruma:

  Inovativna formula naučno dokazano povećava dužinu i poboljšava volumen prirodnih trepavica!

  Eyelash Star je poseban serum koji daje vašim trepavicama raskošan volumen i istovremeno ih produžuje. Formula koja se nalazi u serumu rezultat je kliničkih i naučnih ispitivanja, a odobrena je i od strane dermatologa.

  Kombinacija 10 esencijalnih amino-kiselina (bioenzim EPM), vitamina B i biljnih ulja podstiče brži rast trepavica i sprečava njihovo prerano opadanje. Napredak u rastu i povećanju volumena je vidljiv tokom prve nedelje upotrebe seruma.

  Učesnice ispitivanja dokazuju: Do 49% duže trepavice! Bez iritacija i štetnih efekata!

  Do sada se raskošan holivudski pogled uglavnom postizao upotrebom maskare ili veštačkih trepavica. Ali, nije postojalo efikasno rešenje koje bi prirodnim trepavicama dalo raskošan volumen i dužinu. Međutim, ove metode su više oštećivale trepavice i podsticale njihov sporiji rast i brže opadanje. Otkako je otkrivena revolucionarna, prirodna formula za povećanje trepavica više ne morate oštećivati vaše trepavice. Inovativna formula sadržana u serumu garantuje vidljive rezultate nakon prvih 7 dana upotrebe! A ne izaziva nikakve iritacije očiju, alergijske reakcije niti bilo kakve druge štetne efekte. Eyelash Star serum je prošao brojna istraživanja i sva su dala iste, pozitivne rezultate!

  Istraživanja sprovedena nad ženama koje su tokom 4 nedelje svako veče pre spavanja koristile Eyelash Star, dala su zapanjujuće rezultate:

  • Duže prirodne trepavice do 49%!
  • Veći volumen trepavica do 76%!
  • Raskošno duge trepavice bez maskare!

  Reakcije korisnika Eyelash Star su fenomenalne.

  Nemoguće je objaviti sve pristigle utiske, ali jedno je svima zajedničko: oduševljenje rezultatima!

  PRE
  POSLE

  „Prezadovoljna rezultatima“

  „Nakon 15 dana korišćenja moram reći da sam prezadovoljna rezultatima! Čak i moj suprug kaže da su mi trepavice sada puno lepše nego kada stavljam veštačke, jer sa onima delujem previše veštački. A sada kaže da sam prirodno lepa :) A najbolje od svega je to što se tako brzo nanosi, kao kada koristim obični eyeliner. Jedino što onda moram da čekam 15-ak minuta da bih mogla ponovo da stavim sočiva. Ali, bar nema nikakve štetne efekte na oči. “ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Tamara (39), operaterka, Sokobanja
  PRE
  POSLE

  „Trepavice više nisu nevidljive“

  „Nema šta nisam probala… Preparate, nadogradnju trepavica, farbanje trepavica, ali sve je to dalo kratkoročne rezultate. A u suštini moje prave trepavice i dalje su bile svetle i nevidljive bez maskare. A stvarno mi je više dosadilo da stavljam maskaru nekoliko puta dnevno. Kada mi je sestra rekla za ovaj serum nisam puno očekivala ali sam isprobala. Od tada svaki put kad se pogledam u ogledalo ponosna sam na svoje nove tamnije, izraženije, gušće i duže trepavice.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Sara (31), asistentkinja, Sremska Kamenica
  PRE
  POSLE

  „Bez lažnih trepavica“


  „Proizvod je stvarno neverovatan. Nakon 10-ak dana upotrebe su me učenici pitali da li sam to stavila veštačke trepavice. Zaista su dugačke i deluju kao veštačke, mada, s druge strane, deluju jako prirodno. Ne znam kako bih objasnila efekat koji sam dobila, ali definitivno više nemam male, kratke i svetle trepavice kao što sam imala oduvek. I baš sam srećna sa svojim trepavicama. “ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Danka (51), nastavnica, Knjaževac
  PRE
  POSLE

  „Osećam se lepše i bolje“

  „Bila sam uvek ljubomorna na trepavice devojaka koje sam viđala u časopisima. Moje trepavice su bile tako krute, da im ni maskara niti uvijač trepavica nije mogao pomoći. Iako nisu bile prekratke, bile su nekako ravne, pa se nije videla razlika kada nanesem maskaru. Sad kako koristim Eyelash Star moje trepavice su puno duže, i što je još bolje uvijene su. Uopšte više nisu ravne! Sada napokon i ja imam trepavice kao iz časopisa! Hvala Eyelash Star od srca :)“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Maja (24), model, Inđija

  „Super je“

  „Kada sam ja naručila Eyelash Star moja prijateljica je naručila drugi serum za povećanje trepavica. Nakon 10-ak dana kod mene se videla razlika, dok kod nje nije. Sada se i ona prebacila na Eyelash Star jer je stvarno super.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Maja (27), studentkinja, Beograd

  „Gušće i tamnije trepavice“

  „Mislila sam da je potpuno lažno sve što piše. Ali, znatiželja me povukla da probam, i priznajem da nisam pogrešila jer moje trepavice deluju puno gušće i tamnije.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Ana (35), novinarka, Kraljevo

  „Nemam više žute trepavice“

  „Uvek sam imala problem kako da svoje male, nevidljive trepavice učinim lepim i dugim. Naravno nisam nikako uspevala, a nema šta nisam pokušala. Na red je došao i ovaj serum i baš me iznenadio jer stvarno više nemam nevidljive trepavice :)“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Milica (21), studentkinja, Lajkovac

  „Koja ušteda!“

  „Odličan proizvod. Moje trepavice su duže i deblje i više ne koristim puno maskare kao pre. I to je veliki plus, jer sam baš uštedela ne kupujući skupe maskare :)“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Marija (43), farmaceut, Prijepolje

  „Savršene trepavice“

  „Obožavam Eyelash Star! Moje trepavice su jednostavno perfektne.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Nada (37), ekonomista, Užice

  „Sve pohvale“

  „Jako mi se sviđa proizvod. I sviđa mi se što mogu naručiti online i sviđa mi se njegov efekat na trepavicama i sviđa mi se čak i cena! Ma sve :)“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Olja (18), učenica, Lapovo

  „Brzi rezultati“

  „Dosadilo mi je da svako jutro pre posla trošim vreme na stavljanje maskare. Onda mi je koleginica rekla da ona koristi serum i da uopšte ne koristi maskaru. Pomislila sam da je to malo čudno, ali sam odlučila da probam. I evo nakon samo 10-ak dana vidim da se nisam pokajala.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Biljana (52), blagajnica, Beočin

  „Za sada sve ok“

  „Malo sam se plašila da stavljam serum zbog sočiva, ali za sada je stvarno sve super. Nisam nikakve neprijatnosti osetila, valjda će tako i ostati.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Rada (31), trgovac, Despotovac

  „Savršen pogled“

  „Sada obaram s nogu svakoga koga pogledam! Stvarno mi pogled deluje nekako zanosno, a prirodno jer nemam šminku. Cool :)“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  Dragana (26), sekretarica, Novi Pazar

  *Upozorenje: Zbog velike potražnje, zalihe su ograničene! Ako danas naručite, garantujemo isporuku proizvoda sledeći radni dan. Efekti i rezultati prikazani na sajtu ne garantuju uspešnu primenu proizvoda. Velika većina korisnika je zadovoljna proizvodom, ali postoje korisnici koji ne postignu prikazane rezultate. Za takve je dostupna naša garancija i vraćanje novca od kupovine. Na sajtu su prikazane izjave zadovoljnih korisnika. To su izjave korisnika koji su zadovoljni našim proizvodom i uspešno ga upotrebljavaju, i koje su korisnici prosledili na našu adresu. Na zahtev pojedinih korisnika neka imena su promenjena. Svi originali se čuvaju u sedištu kompanije.

  Zašto je Eyelash Star najbolje rešenje?

  Veštačke trepavice

  Maskara

  Nadogradnja trepavica
  Eyelash Star

  Cena
  Duže trepavice
  Gušće trepavice
  Dugotrajnost rezultata
  Brzina tretmana
  Bez iritacija
  Ukupna ocena
  Zaboravite na maskare i veštačke trepavice!

  Proverite da li je Eyelash Star za vas:

  Da li koristite maskaru?

  Neki od komentara naših kupaca:

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  584 comments Add a comment
  • Marija Pajic · Top Commenter
   Mislite da je moguce da prirodne trepavice postanu gusce? Meni sumnjivo, al necu reci nista jer nisam probala sama…
   Reply · 17 · Like · prije 4 sata
   • Ivana Milic
    Ma daj, ja nikada i ne bih probala! Priroda je priroda, ne mozes protiv nje.
    Reply · 1 · Like · prije 4 sata
   • Ana Jovanović
    Pa ne bi se baš složila..uđi na moj profil i pogledaj slike, stavila sam baš zbog tako skeptičnih ljudi poput tebe.
    Reply · 3 · Like · prije 4 sata
   • Marija Pajic
    Daj zezaš da su ovo tvoje trepavice???
    Reply · 4 · Like · prije 4 sata
  • Jelena Hrnjak
   Super je ovaj serumcic, ja sam ga probala i zadovoljna sam.
   Reply · 2 · Like · prije sat vremena
  • Minja Jovišić
   Koja je cena seruma?
   Reply · 7 · Like · prije sat vremena
  • Anđela Končar
   Sve povhale! Odlično je…
   Reply · 3 · Like · prije sat vremena
  • Nataša Mudrinić
   Kakve trepavice, kakva maskara… ma sve smo mi prirodno lepe valjda je bitnije kakva ti je dusa, nego kako ti izgledaju trepavice
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
  • Nikolina Kalapic
   Ja mislim da nista ne može pomoci mojim trepavicama koje se ni ne vide!
   Reply · 4 · Like · prije sat vremena
  • Teodora Tubić
   Ja sam počela da koristim pre dva dana i nestrpljiva sam. Bitno mi je da me uopste ne peku oci i ne crvene se, to me najvise plasilo.
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
  • Anastasija Nasta Uvalić
   A mene je umirilo to što piše da je klinički i dermat.testiran, zato sam i odlučila da koristim i baš je ok
   Reply · 5 · Like · prije sat vremena
  • Lakic Sara
   Super…
   Reply · 2 · Like · prije sat vremena
  View 572 more
  Facebook plugin

  Više od 1.356 zadovoljnih kupaca u Srbiji samo u prošloj godini!

  FAQ - Najčešće postavljena pitanja:
  Je li Eyelash Star siguran za upotrebu?
  Da, Eyelash Star serum je siguran za upotrebu. Klinički i dermatološki je testiran i odobren, jer ne izaziva nikakve iritacije, alergijske reakcije niti druge štetne efekte. U slučaju da ste alergični na neki od sastojaka Eyelash Star seruma, nemojte ga koristiti. Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina. Naručite danas i uverite se da je Eyelash Star najprirodnije rešenje za poboljšanje dužine i volumena trepavica.
  Da li smem da koristim Eyelash Star ako nosim sočiva?
  Da, Eyelash Star serum možete da koristite i ako nosite sočiva. Ovaj serum je prošao i oftalmološka testiranja i potvrđeno je da je siguran za osobe koje nose sočiva. Pre nanošenja seruma izvadite sočiva i vratite ih tek 15 minuta nakon nanošenja seruma na trepavice, kako ga ne biste razmazali. Ako naručite danas, već sutra možete zavoditi svojim raskošno luksuznim trepavicama.
  Da li smem da se šminkam posle nanošenja Eyelash Star seruma?
  Da, odmah nakon upotrebe Eyelash Star seruma možete normalno naneti vaš dnevni make up. Ali ako naručite Eyelash Star danas, već sutra vam maskara neće biti potrebna.
  Kako se Eyelash Star koristi?
  Eyelash Star se nanosi poput eyeliner-a, na samu ivicu korena trepavica, i držite oči zatvorene 2 minuta. Prethodno uklonite šminku s lica, pa ga očistite i osušite. Za efikasniju apsorpciju seruma i poboljšanje rasta trepavica, pre primene seruma stavite topao peškir preko očiju i držite ga nekoliko minuta. Preporučuje se da serum nanosite uveče pre spavanja da biste postigli optimalne rezultate. Naručite danas kako biste videli rezultate nakon 7 dana!
  Koliko dugo traje jedno pakovanje Eyelash Star?
  Ukoliko koristite prema dobijenim uputstvima, jedno pakovanje Eyelash Star seruma može trajati oko 2 do 3 meseca. Koristite serum svako veče pre spavanja, kako bi se sastojci u potpunosti apsorbovali i tokom cele noći delovali. Naručite odmah i postignite glamurozan volumen trepavica još danas!
  Kada se vide prvi rezultati upotrebe Eyelash Star?
  Prvi rezultati upotrebe Eyelash Star biće vidljivi tokom prve nedelje primene. Redovnom upotrebom u prvih sedam dana trepavice će postati izraženije i tamnije. A ako naručite danas nakon 4 nedelje možete imati do 49% duže trepavice i 76% veći volumen trepavica.
  Koji su sastojci Eyelash Star?
  Aktivni sastojci Eyelash Star seruma su: Aqua, Isatis tinctoria seed extract, Nigella sativa seed extract, Biota orientalis leaf extract, Terminalia chebula extract, Polygonum multiflorum root extract, Corallina officinalis extract. Naručite odmah i povećajte vaše trepavice zahvaljujući dokazanim prirodnim sastojcima!

  Naručite i produžite vaše prirodne trepavice!

  Priuštite sebi raskošno guste trepavice nakon samo 7 dana!

  Zaboravite na maskare i veštačke trepavice!

  Naručite Eyelash Star i povećajte volumen trepavica i do 76%!
  Specijalna ponuda - 9780 din - 4890 din - Aktivirajte KUPON
  Akcija!!! - Ponuda ističe za:
  P.S. Ne zaboravite, Eyelash Star serum sadrži inovativnu formulu koja je klinički i dermatološki testirana i potvrđena. Prirodni sastojci su sigurni, a pri tome i utiču na brži rast trepavica i sprečavaju opadanje. Tako će vaše prirodne trepavice biti gušće, duže i izraženije. A prve rezultate ćete primetiti nakon samo 7 dana!

  P.S.S. Eyelash Star je toliko efikasan da smo zatrpani narudžbama u ovom periodu. Zato ne propustite ovu priliku da naručite odmah, jer ćete tako izbeći čekanje na našu sledeću pošiljku.
  Gde da pošaljemo
  vaš Eyelash Star?
  Ime
  Prezime
  Adresa
  Kućni broj
  Pošt. broj
  Mesto
  Telefon
  E-mail
  Proizvod
  Komentar
  PS: Garantujemo vam dostavu već sledećeg radnog dana
  Plaćanje pouzećem
  Primerci koji se mogu dobiti po sniženoj ceni:
  11
  Poslednja prodaja
  urađena dana:
  21/04/2014
  100% sigurna kupovina
  44 - dnevna garancija
  Ako se u roku od 44 dana predomislite,
  vratićemo vam novac!
  Dostava
  Proizvod ćemo vam dostaviti preko najbrže i najpouzdanije kurirske službe!
  100% sigurno
  Proizvod možete platiti po isporuci, što će vas zaštititi od eventualnih zloupotreba. Vaši lični podaci će biti potpuno sigurni!!
 • *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.